İSTANBUL / ÜMRANİYE - Zehra Ülker İlkokulu

Haz

2017-2018 eğitim öğretim yılı sonunda okulumuzdan ayrılan iki değerli öğretmenimiz için veda kahvaltısı düzenlendi ve kendilerine plaketleri takdim edildi. Okulumuzda çalıştıkları süre zarfında çalışmalarında göstermiş oldukları özveriden ötürü öğretmenlerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Haz

Başta öğrencilerimiz olmak üzere  öğretmenlerimizin ve velilerimizin üstün gayret ve çalışmalarının sonucunu aldığı karne gününde hepinizi en içten dileklerimizle kutlar, keyifli bir tatil geçirmenizi dileriz.

İYİ TATİLLER.

Haz

Okulumuzun bahçesinde 1 Haziran 2018 tarihinde öğretmenlerimiz ve çalışanlarımız ile birlikte iftar yaptık.

Programda emeği geçen ve katılım sağlayan herkese teşekkür ederiz.

May

5. Geleneksel Çocuk Oyunları Kaleli Yakan Top Oyunlarında okulumuz 3. sınıflar arasında Ümraniye ikincisi olmuştur.

Öğretmenimiz Erol GİŞİ´yi VE öğrencilerimizi tebrik ederiz.

May

10 Mayıs 2018 tarihinde 112 Acil Servis Ekibi tarafından okulumuz 3. sınıf öğrencilerine "Yaşama Yol Ver" konulu seminer verildi.

112 Acil Servis Ekibine teşekkür ederiz.

Çanakkale Şehitlerini Anma Programı gerçekleştirildi

Nis

4-C sınıfının hazırlamış olduğu Çanakkale Şehitlerini Anma Programı öğretmen ve velilerimize sunuldu.

4-C sınıfı sınıf öğretmeni Filiz AKAR ve öğrencileri, hazırlamış oldukları Çanakkale Şehitlerini Anma Programı´nı 16 Mart 2018 tarihinde saat 19.00da Mehmet Akif Kültür ve Eğitim Merkezi´nde davetli öğretmen ve velilerimize sundu.

Mrt

Okulumuz Rehberlik Servisi tarafından 18 Mart Pazar günü babalara yönelik Etkili Baba Olma semineri gerçekleştirildi.

Mrt

8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında bütün kadın personelimize gül takdim edilmiştir.

Mrt

Ümraniye Geleneksel Çocuk Oyunları Yarışmalarında okulumuz 2 madalya kazandı.

Mrt

Yetişkinlere yönelik okuma-yazma kursumuz 26 Şubat 2018 tarihinde 17 öğrenciyle başlamıştır.