İSTANBUL / ÜMRANİYE - Zehra Ülker İlkokulu

Mrt

Zehra Ülker İlkokulu'nun öğrencileri Çanakkale'nin geçilemiyeceğini bir kez daha tüm dünyaya haykırdı.

Mrt

Ben Okuyorum İstanbul Okuyor Projesi kapsamında Yazar Cemal TELCİ öğrencilerimizle söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşi sonrasında yazarımız öğrencilerimize kitaplarını imzaladı.

Mrt

2023- 2024 Eğitim Öğretim İlçemizde düzenlenen Geleneksel Çocuk Oyunları ve İFET yarışmalrına katılım sağladık. Öğrencilerimizi yarışmalara hazırlayan Öğretmenlerimize teşekkür ederiz. Öğrencilerimizi yarışmalarda gösterdileri üstün gayretlerinden dolayı tebrik ederiz.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılında Ümraniye Satranç Turnuvasında öğrencilerimizden 4 tanesi ilk 10 da yer alarak büyük başarı elde ettiler. Başarının elde edilmesinde büyük emeği olan Dudu HODA öğretmenimize teşekkür ederiz. Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Çamlıca Kültür ve Yardım Vakfı Ziyareti